Referenties tolken en vertalers

Referenties tolken en vertalers

My cooperation as a translator with MONA was positive. Zineb who was my contact was very helpful and understanding, provided me with all the details needed to have the job completed. Payment was made very fast. I’ll be definitely willing to work with her again.
Vertaler Arabisch-Engels
Voorschoten
Ik ben door MONA benaderd met de vraag of ik een beëdigde vertaling voor hen kon maken. Alles verliep heel soepel en spoedig. Binnen een paar dagen was alles afgesproken en afgehandeld, tot en met een vlotte betaling. Een fijne samenwerking.
Vertaler Nederlands-Engels
't Harde
Ik kan niks anders zeggen dan dat ik onze samenwerking zeker als prettig heb ervaren. Vooral toen ik zag dat de betaling zo snel binnen was, binnen twee werkdagen nadat ik mijn factuur had opgestuurd. Dit heb ik nog nooit meegemaakt en ik ben al 25 jaar werkzaam als tolk.
Tolk Nederlands-Farsi
Almere
Ik heb verleden week voor het eerst getolkt voor MONA en heb een goed uurtarief voor de tolkdienst gekregen. Dit gold eveneens voor de reistijd. Daarnaast ontving ik nog een standaard KM vergoeding. De factuur werd door MONA opgesteld/aangemaakt en binnen een week werd ik al uitbetaald.
De tarieven staan overal onder druk en er zijn bemiddelaars die het onderste uit de kan willen, dus ik vond deze efficiënte werkwijze wel verrassend.
Tolk Nederlands-Engels
Zaandam
Ik kende dit vertaalbureau nog niet echt, had nog nooit voor jullie gewerkt, maar deze opdracht is in ieder geval qua communicatie en afhandeling erg prettig en volgens verwachting gelopen.
Tolk Nederlands-Engels
Amsterdam
Ik vond het een fijne samenwerking. Ik was zeer tevreden over de gang van zaken en we konden elkaar goed aanvullen. Dit kwam mede doordat onze communicatie vlot en op zeer professionele wijze verliep. Mede daarom kijk ik er naar uit in de toekomst meer opdrachten te krijgen om verder aan te slag te kunnen voor uw bedrijf.
Vertaler Turks-Nederlands
Dongen
Ik heb het als bijzonder prettig ervaren om met u te mogen samenwerken. Dank je wel voor het vertrouwen in mijn diensten.
Tolk Nederlands-Arabisch (Syrisch-Libanees)
Ravenstein
Heel graag gedaan. Ook dank voor uw keurige diensten.
Vertaler Nederlands-Turks
Drachten
Samenwerken met Tolk- en Vertaalbureau MONA is heel prettig. Dat bleek bij het eerste contact. Heldere afspraken gemaakt en die werden ook volledig nagekomen. Tot de volgende keer!
Vertaler Koerdisch (Sorani)-Nederlands
Amsterdam
Een zeer goede en prettige samenwerking. Professionele mensen die keurig en serieus hun taken verrichten. De communicatie verloopt op allerlei manieren (schriftelijk en telefonisch) snel, gemakkelijk en soepel. Bovendien hebben de sympathieke medewerkers van MONA ook een luisterend oor; mijn adviezen en suggesties worden altijd serieus genomen. Kortom een professioneel, zakelijk, betrouwbaar en behaaglijk bedrijf met een goede toekomst.
Vertaler Arabisch (Standaard)-Nederlands
Den Haag
 

Beoordeel ons!

Bent u ook een afnemer van onze diensten (geweest) en wilt u ook een referentie plaatsen? Stuur ons een e-mail via info@tvmona.nl.