Referenties tolken en vertalers

Referenties tolken en vertalers

Ik vond het een fijne samenwerking. Ik was zeer tevreden over de gang van zaken en we konden elkaar goed aanvullen. Dit kwam mede doordat onze communicatie vlot en op zeer professionele wijze verliep. Mede daarom kijk ik er naar uit in de toekomst meer opdrachten te krijgen om verder aan te slag te kunnen voor uw bedrijf.
Vertaler Turks-Nederlands - 7 april 2020
Dongen
Ik heb het als bijzonder prettig ervaren om met u te mogen samenwerken. Dank je wel voor het vertrouwen in mijn diensten.
Tolk Nederlands-Arabisch (Syrisch-Libanees) - 1 april 2020
Ravenstein
Heel graag gedaan. Ook dank voor uw keurige diensten.
Vertaler Nederlands-Turks - 23 januari 2020
Drachten
Samenwerken met Tolk- en Vertaalbureau MONA is heel prettig. Dat bleek bij het eerste contact. Heldere afspraken gemaakt en die werden ook volledig nagekomen. Tot de volgende keer!
Vertaler Koerdisch (Sorani)-Nederlands - 22 december 2019
Amsterdam
Een zeer goede en prettige samenwerking. Professionele mensen die keurig en serieus hun taken verrichten. De communicatie verloopt op allerlei manieren (schriftelijk en telefonisch) snel, gemakkelijk en soepel. Bovendien hebben de sympathieke medewerkers van MONA ook een luisterend oor; mijn adviezen en suggesties worden altijd serieus genomen. Kortom een professioneel, zakelijk, betrouwbaar en behaaglijk bedrijf met een goede toekomst.
Vertaler Arabisch (Standaard)-Nederlands - 11 juli 2019
Den Haag
 

Beoordeel ons!

Bent u ook een afnemer van onze diensten (geweest) en wilt u ook een referentie plaatsen? Stuur ons een e-mail via info@tvmona.nl.