Opleidingsdiensten

Opleidingsdiensten

MONA is als PE-aanbieder door het Bureau Wbtv erkend. Dat betekent dat u als tolk of vertaler kunt voldoen aan de eisen van permanente educatie (PE) door het volgen van de scholingsactiviteiten die door MONA worden aangeboden. Van tolken en vertalers wordt verwacht dat zij 80 PE-punten behalen in de inschrijvingsperiode welke iedere vijf jaar verlengd dient te worden.

Soorten trainingen

MONA biedt verschillende soorten trainingen aan die allemaal het doel hebben om de kennis en vakbekwaamheid van u als tolk of vertaler op peil te houden en uit te breiden. De onderwerpen en leerdoelen van deze scholingsactiviteiten zijn in samenspraak met onze Raad van Advies vastgesteld.

Hieronder treft u een overzicht van alle soorten trainingen waarbij u kunt doorklikken naar de agenda.

Live webinars

MONA biedt liver webinars aan waarbij u samen met andere deelnemers live een online cursus volgt vanaf uw telefoon, laptop of computer. Bij deze vorm van bijscholing heeft u live interactie met de docent en kunt u dus ook vragen stellen. Klik hier voor een overzicht van de aangeboden live webinars.

On-demand webinars

De on-demand webinars bestaan uit online cursussen die zijn opgenomen en die u bekijkt wanneer het u schikt. Bij deze vorm van bijscholing bepaalt u zelf wanneer, waar en in welk tempo u de training volgt. Klik hier voor een overzicht van de aangeboden on-demand webinars.

Workshops

Een workshop is een webinar waarbij u collectief een uitleg krijgt van de docent en vervolgens plenair of in zogeheten breakout rooms oefeningen doet met andere deelnemers. Bij deze vorm van bijscholing heeft u niet alleen interactie met de docent maar ook met andere deelnemers. Klik hier voor een overzicht van de aangeboden workshops.

 

Trainen

Wilt u zich aanmelden voor een training? Klik hier om de agenda te bekijken met al onze trainingen.