Amsterdam

Tolken en vertalers in Amsterdam

MONA levert tolken en vertalers in Amsterdam die gespecialiseerd zijn in de talen die voor uw opdracht nodig zijn.

Tolkdiensten in Amsterdam

Klik op een van de volgende veelgevraagde talen om meer te lezen over de tolkdiensten die MONA in die taal in Amsterdam aanbiedt:

Offerte op maat

Mocht de taal die u nodig heeft niet in dit overzicht staan dan klikt u hier om direct een offerte aan te vragen voor de talencombinatie die voor uw tolkopdracht benodigd is.

Snel de juiste tolk

Omdat wij met lokale tolken werken kunnen wij heel snel schakelen en zorgen dat u snel beschikt over de benodigde tolk.

Wij werken bovendien uitsluitend met gespecialiseerde tolken die diepgaande kennis hebben van de brontaal en de doeltaal alsook van de beide culturen. Omdat wij de hoogste kwaliteit willen garanderen, werken wij uitsluitend met zogeheten C1-tolken. Dit zijn beëdigde tolken van het hoogste niveau.

Wij hebben om deze redenen dan ook veel tevreden klanten die u voor zijn gegaan. Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Vertaaldiensten in Amsterdam

Klik op een van de volgende veelgevraagde talen om meer te lezen over de vertaaldiensten die MONA in die taal in Amsterdam aanbiedt:

Offerte op maat

Mocht de taal die u nodig heeft niet in dit overzicht staan dan klikt u hier om direct een offerte aan te vragen voor de talencombinatie die voor uw vertaalopdracht benodigd is.

Snel de juiste vertaler

Omdat wij een landelijk dekkend netwerk van vertalers hebben, kunnen wij heel snel de juiste vertaler voor u inschakelen en zorgen dat u snel beschikt over de gevraagde vertaling.

Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde vertalers die diepgaande kennis hebben van de brontaal en de doeltaal alsook van de beide culturen. Omdat wij de hoogste kwaliteit willen garanderen, werken wij uitsluitend met beëdigde vertalers.

 

Tolken

Klik hier voor het aanvragen van een offerte voor een tolkopdracht.

Vertalen

Klik hier voor het aanvragen van een offerte voor een vertaalopdracht.