live webinar:

Actualiteitencursus afstammingsrecht

In deze actualiteitencursus bespreekt advocaat Jamal el Hannouche de rechtspraak op het terrein van het afstammingsrecht van de afgelopen drie maanden met bijzondere aandacht voor de aspecten die van belang zijn voor de tolk en vertaler. Na deze cursus bent u weer helemaal op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het afstammingsrecht.

Programma

09:30 uur Jurisprudentie afstammingsrecht deel 1
10:30 uur Pauze
10:40 uur Jurisprudentie afstammingsrecht deel 2
11:40 uur Einde

Doelgroep

Deze cursus is gericht op alle tolken en vertalers die in hun werk in aanraking komen met het Nederlandse familierecht in het algemeen en het afstammingsrecht in het bijzonder.

Doel

Het doel van deze cursus is om kennis op te doen over de meest recente ontwikkelingen in de rechtspraak op het terrein van het afstammingsrecht.

Werkwijze

Dit webinar volgt u live van 9:30 uur tot 11:40 uur met een pauze van tien minuten.

Ter voorbereiding op het webinar ontvangt u een digitale reader met het nodige studiemateriaal. U krijgt de presentatie na het webinar in digitale vorm toegestuurd. Ook de inloggegevens en de instructies krijgt u per e-mail voor het webinar toegezonden.

Docent

Jamal el Hannouche is advocaat en mediator op het terrein van het familierecht en het strafrecht. Daarnaast verzorgt hij cursussen, trainingen, intervisie en peer review voor advocaten, tolken en vertalers.

Live Webinar samenvatting

1004PE
Live WebinarActualiteitencursus afstammingsrecht
Datum17 september 2024
Tijd9:30 – 11:40 uur
AanmeldenNu aanmelden
Docent
Prijs€ 100,- (excl. 21% btw)
PE-punten4 (2 contacturen, 40 pagina's studiemateriaal)
Competentietolkcompetentie, vertaalcompetentie, culturele competentie
  • Deel dit bericht via: