Referenties opdrachtgevers

Referenties opdrachtgevers

Zeer tevreden, heel goed geholpen, de tolk toonde veel empathie.
Opdrachtgever tolkopdracht Nederlands - Arabisch (Syrisch)
Oude Wetering
Ik heb als advocaat met meerdere vertaalbureaus gewerkt en ik heb vaak last minute opdrachten die vaak moeilijk zijn te vervullen. Ik ben zeer verrast door het snelle handelen van MONA, zelfs in coronatijd, waarbij afspraken worden nagekomen en opdrachten zorgvuldig en snel worden aangeleverd conform de deadlines. Ik beveel MONA van harte aan bij collega's!
Opdrachtgever vertaalopdracht Arabisch (Standaard)-Nederlands
Utrecht
We hebben naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de vertaalservice van MONA voor een van onze cliënten. Hierom willen wij MONA dan ook graag aanbevelen.
Opdrachtgever vertaalopdracht Arabisch (Standaard)-Nederlands
Zevenaar
Ik heb contact gehad met MONA voor een beëdigde vertaling en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de service en het resultaat. Nadat ik mijn verzoek op de website had ingevuld kreeg ik al snel een bevestiging via de mail. Kort daarop werden er nog een aantal vragen gesteld en was de vertaling binnen een zeer korte periode af voor een prima prijs. MONA is een aanrader voor iemand die goede service wil met een professionele manier van werken en afhandeling. Mijn dank is groot.
Opdrachtgever vertaalopdracht Nederlands-Arabisch (Standaard)
Den Haag
 

Beoordeel ons!

Bent u ook een afnemer van onze diensten (geweest) en wilt u ook een referentie plaatsen? Stuur ons een e-mail via info@tvmona.nl.