live webinar:

Actualiteitencursus poging en voorbereiding

In deze actualiteitencursus bespreekt advocaat Jamal el Hannouche de rechtspraak op het terrein van poging en voorbereiding van de afgelopen drie maanden met bijzondere aandacht voor de aspecten die van belang zijn voor de tolk en vertaler. Na deze cursus bent u weer helemaal op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de poging en voorbereiding.

Programma

09:30 uur Jurisprudentie poging en voorbereiding deel 1
10:30 uur Pauze
10:40 uur Jurisprudentie poging en voorbereiding deel 2
11:40 uur Einde

Doelgroep

Deze cursus is gericht op alle tolken en vertalers die in hun werk in aanraking komen met het Nederlandse strafrecht in het algemeen en de poging en voorbereiding in het bijzonder.

Doel

Het doel van deze cursus is om kennis op te doen over de meest recente ontwikkelingen in de rechtspraak op het terrein van de poging en voorbereiding.

Werkwijze

Dit webinar volgt u live van 9:30 uur tot 11:40 uur met een pauze van tien minuten.

Ter voorbereiding op het webinar ontvangt u een digitale reader met het nodige studiemateriaal. U krijgt de presentatie na het webinar in digitale vorm toegestuurd. Ook de inloggegevens en de instructies krijgt u per e-mail voor het webinar toegezonden.

Docent

Jamal el Hannouche is advocaat en mediator op het terrein van het familierecht en het strafrecht. Daarnaast verzorgt hij cursussen, trainingen, intervisie en peer review voor advocaten, tolken en vertalers.

Live Webinar samenvatting

1004PE
Live WebinarActualiteitencursus poging en voorbereiding
Datum24 april 2024
Tijd9:30 – 11:40 uur
AanmeldenRegistratie is gesloten
Docent
Prijs€ 100,- (excl. 21% btw)
PE-punten4 (2 contacturen, 40 pagina's studiemateriaal)
Competentietolkcompetentie, vertaalcompetentie, culturele competentie
  • Deel dit bericht via: