Contact

Contact

MONA
Niasstraat 1
3531 WR  UTRECHT
BTW:NL002000343B89
KvK:73041947
 

Neem contact op

Let op: wij reageren niet op verzoeken om tolk of vertaler te worden of om opgenomen te worden als tolk of vertaler in ons bestand. Informatie over hoe u tolk of vertaler wordt, kunt u vinden op de website van Bureau Wbtv.

de heermevrouw

Velden gemarkeerd met een * moeten worden ingevuld.

Routebeschrijving

MONA is gevestigd in het business center U Offices in Utrecht. Het business center bevindt zich op de hoek van de Niasstraat en de Vleutenseweg, naast de Jaffavilla.

Het kantoor is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Kies hieronder uw vervoer voor een uitgebreide routebeschrijving.

Route per auto

Komt u met de auto? Dan gebruikt u als navigatieadres Soembawahof 1 te Utrecht. U kunt gratis parkeren op de afgesloten parkeerplaats aan de achterzijde van het business center U Offices gelegen aan de Soembawahof. Bij de ingang van de parkeerplaats belt u aan bij U Offices.

Uw routebeschrijving verkrijgt u op maat met Google Maps.

Route per openbaar vervoer

Komt u met het openbaar vervoer? Dan neemt u vanaf Utrecht Centraal Station een bus richting Maarssen/Maarssenbroek en stapt u uit bij de Van Koetsveldstraat. Schuin aan de overkant op de hoek van de Vleutenseweg en de Niasstraat bevindt zich de ingang van het business center U Offices.
Uw reisplan per openbaar vervoer verkrijgt u op maat met 9292 Reisinformatie.